Happy Challenge #2 | Wat zijn jouw DROMEN?

Afbeelding

                     

De tweede opdracht is een leuke. Wat zijn jouw dromen? Dromen genoeg: Kleine dromen over reizen en materiële dingen. Grote dromen die je leven veranderen. Haalbare dromen, maar ook dromen om te dromen, die waarschijnlijk niet uit gaan komen.

De kleine haalbare dromen zijn vooral dingen waar ik momenteel simpelweg het geld niet voor heb. Ik typ deze blog op onze oude bakbeest laptop van 6 jaar oud. (Trots dat ie ’t nog doet *afkloppen*), maar wat ik het liefst zou willen is een Macbook. Ook omdat ik een interesse heb voor vormgeving. Daarnaast zou ik graag nog een aantal rondreizen in Amerika maken. Sinds we in 2008 en 2009 zijn geweest, zou ik graag nog eens terug gaan. Er zijn nog een flink aantal plaatsen wat ik graag zou willen bezoeken, en plaatsen waar we al geweest zijn, nog eens. (Had ik al verteld dat ik DOL ben op Amerika?)

Mijn GROTE haalbare droom is het starten van een gezin. Het lijkt ons verstandig dat ik eerst een nieuwe baan vind (working on it!), omdat het financieel zo wel allemaal wat onzeker wordt. Maar dat is wat ons verstand zegt, mijn gevoel zegt: Ga ervoor! Ook omdat er in onze omgeving wat mensen zijn die moeite hadden zwanger te worden (en blijven). Je kunt wel eeuwig blijven wachten op de juiste tijd, maar is die er ooit? Het ultieme juiste moment?

Mijn ultieme GROTE droom waarvan ik niet denk dat, dat nog eens werkelijkheid wordt is: Leraar op het voortgezet onderwijs wonderwijs-lerares_1orden.
Engels was altijd mijn favoriete vak, en was ik ook het beste in. Maar ook lerares Aardrijkskunde lijkt me een ontzettend mooi beroep.

Of nu ik er over nadenk. Ik weet niet of het überhaupt bestaat. Maar ik zou graag basisscholen langs willen gaan om Engelse les te geven. Dat ik als een soort ZZP-er aan de slag ga bij diverse basisscholen om de Engelse les te professionaliseren.

Naast het praktische feit dat ik natuurlijk niet de juiste papieren bezit, denk ik niet dat ik er persoonlijk erg geschikt voor ben. Natuurlijk overwicht om de orde te bewaren is zo’n kwaliteit die ik niet bezit. Geeft niks. Ik ben gelukkig met de huidige situatie (als ik weer een baan heb). De administratieve kant bevalt me ook heel goed. En lijkt me ook goed te combineren met het moederschap.

We zullen allemaal vanzelf wel zien wat er van terecht gaat komen! Ik doe mijn best om een nieuwe baan te vinden. Dan zijn er bepaalde dromen die dichterbij kunnen komen. Stapje voor stapje.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s